Dubinsko Pranje Nameštaja

PROFESIONALNO PRANJE NAMESTAJA

ZEMUN – NOVI BEOGRAD

Dubinsko Pranje Mebl Štofa

Dubinsko pranje nameštaja vraća vaše trosede, dvosede, fotelje i ugaone garniture u prvobitno stanje. Nakon dugog niza godina mebl štof na vašim stvarima u kući neminovno se zaprlja. Sedenjem na krevetima, foteljama i garniturama sa ruku i tela prenosi se znoj koji se postepeno taloži na mebl štofu. Nakon niza godina mebl štof počinje da izgleda kao uglačan pod svetlom.

To je siguran znak da je vaš nameštaj zreo za profesionalno dubinsko pranje.

Pored toga dešava se da deca ili vi nepažnjom prolijete neko piće ili vam ispadne neka hrana koja ostavi trag i na mebl štofu ostanu mrlje i fleke. Ukoliko odmah ne odreagujete najčešće ih je kasnije jako teško ukloniti u kućnim uslovima.

Ovo je po nekad jako rizičan posao jer je moguće upotrebom neke kućne hemije trajno oštetiti nameštaj. Zato je mnogo bolja solucija pranje nameštaja poveriti profesionalcima. Takođe rizikujete i da vam se nameštaj ubuđa jer je u kućim uslovima jako teško rešiti se viška vode nakon pranja nameštaja.

U tom slučaju jedino što vam preostaje je da pozovete tepih servis koji će sa profesinalnim mašinama za dubinsko pranje nameštaja i uz pomoć kvlaitetnih deterdženata oprati vaš nameštaj i ukloniti sve nečistoće sa njega.

dubinsko pranje nameštaja

Kako se obavlja dubinsko pranje mebla?

dubinsko pranje mebla

Pranje namestaja naš tepih servis obavlja u vašem domu uz pomoć Karcher profesinalnog usisivača za dubinsko pranje mebla koji uz pomoć jake mlaznice vrši pranje materijala rastvorom vode i odgovarajućeg deterdženta i istovremeno usisavanje prljave vode koja izlazi iz materijala od koga je sačinjen nameštaj.

Mnogi ljudi se začude kada vide kako prljavo izgleda voda koja izlazi iz materijala dok se obavlja dubinsko pranje. Iako na oko vaš nameštaj i štof na njemu izgleda čist, nakon dubinskog pranja videćete da ste samo vremenom privikli na trenutni izgled nameštaja i da ste u stvari zaboravili kako je materijal izgledao kada je nameštaj bio nov.

Profesionalno dubinsko pranje namestaja omogućava nam da vašem nameštaju vratimo stari izgled kako kada je bio nov, osvežimo boje i vratimo miris novog nameštaja. Pod rukom možete osetiti kako materijal “škripi” od čistoće. Pravo je zadovoljstvo ponovo sesti ili leći na sveže opran i mirišljav mebl štof i uživati u vašem domu.

Šta kada završimo sa dubinskim pranjem nameštaja?

Prilikom dubinskog pranja temeljno se peru sedeći delovi nameštaja, nasloni, nasloni za glavu, rukohvati, jastuci i svi ostali delovi vaše garniture za sedenje koji su izloženi prljanju. Nakon dubinskog pranja nameštaj ostaje blago vlažan i već nakon nekoliko sati sušenja spreman je za ponovnu upotrebu.

Dubinsko Pranje Nameštaja Cene

Dubinsko Pranje Nameštaja

din 900 .00

Cena pranja po sednom mestu

Dubinsko Pranje Stolica

din 300 .00

Cena dubinskog pranja po stolici

Dubinsko Pranje Dušeka

din 1.600 .00

Cena pranja singl dušeka

Pranje Bračnog Dušeka

din 2.400 .00

Cena pranja bračnog dušeka

Pozovite nas i zakažite dubinsko pranje namestaja u vašem domu
063 229 423 | 062 868 0328 | 011 317 0887