Pranje Zavesa Svih Vrsta

PRANJE ZAVESA DRAPERIJA, TRAKASTIH I ROLO ZAVESA

ZEMUN – NOVI BEOGRAD

Profesionalno Pranje Svih Vrsta Zavesa

Pranje zavesa predstavlja zahtevan posao u svakom domaćinstvu. Svaka domaćica koja se bar jednom prihvatila toga da opere zavese na prozorima zna koliko vremena i truda treba za njihovo pranje.

Takođe se često dešava i da se zavese oštete prilikom skidanja sa garnišni ili u procesu pranja u mašini što predstavlja dodatni problem u procesu pranja zavesa.

Zavese tokom korišćenja u sebe uvlače prašinu, isparenja i sve druge moguće mirise iz našeg doma. Od duvanskog dima i kuvanja, dima od loženja i smoga koji dopiru spolja kroz prozore do raznih mirisa. U takvoj situaciji posle nekog vremena zavese postaju zaprljane i često u sebi zadržavaju mirise svih tih uzročnika koji mogu biti jako neprijatni. Zbog svega toga neophodno je periodično oprati zavese kako bi se vratila svežina u vaš dom.

Naš tepih servis vrši pranje svih vrsta zavesa, različitih materijala (pamučne, svilene, vunene) i veličina. Od onih koje se najčešće koriste u domaćinstvima kao što su perlon zavese, satenske zavese, zavese od viskoze, plišane zavese ili draperije do rolo zavesa i trakastih zavesa koje se koriste u kancelarijama i drugim poslovnim prostorima.

Na vaš poziv dolazimo na vašu adresu i skidamo zavese sa garnišni i odnosimo ih na pranje.

pranje zavesa u tepih servisu

Postupak pranja zavesa

Nakon skidanja zavesa na vašoj lokaciji one se odnose kod nas u prostorije za pranje zavesa gde se prvo detaljno pregledaju radi vizuelne kontrole zbog mogućih fleka na zavesama. Ovo je neophodno kako bi se fleke na vreme uočile i preduzele mere za njihovo otklanjanje. Ukoliko je potrebno vrši se i hemijsko čišćenje pojedinih delova zavesa.

Nakon uklanjanja mrlja i fleka sa zavesa one se peru uz pomoć najkvalitetnijih biorazgradivih deterdženata nove generacije. Posle toga se prebacuju u prostoriju za sušenje zavesa. Kada su zavese suve pristupa se peglanju zavesa. Nakon toga se zavese pakuju i spremne su za povratak u vaš dom. Ukoliko želite mi možemo i da ih ponovo namestimo na vaše garnišle kada ih dovezemo na vašu adresu.

Cena Pranja Zavesa

Što se tiče cene pranja zavesa neophodno je da nas pozovete kako bi se detaljno informislai o vrsti, veličini i dužini zavesa kako bi formirali neku okvirnu cenu pranja zavesa. Određeni tipovi materijala od kojih se proizvode zavese zahtevaju poseban tretman prilikom pranja zavesa i njihovog peglanja tako da to direktno utiče na krajnju cenu pranja zavesa. Ukoliko se radi o poslovnom prostoru u kom se nalazi veća metraža zavesa odobravamo i određeni popust na cenu pranja zavesa.

Pranje Zavesa

din 250 .00/M2

Pranje običnih zavesa po m2

Pranje Draperija

din 290 .00/M2

Pranje draperija mo m2

Pranje Trakastih i Rolo Zavesa

din 600 .00/M2

Pranje sa montažom po m2

Profesionalno pranje zavesa za firme i fizička lica
063 229 423 | 062 868 0328 | 011 317 0887